home Meny close
Meny
Nyhet!

Kurv | Minikin Bowl 25xh15cm

The Dharma Door

Varekode: 051989770100
Minikin kurv er en favoritt til all slags oppbevaring. Kurven er håndlaget i jute av beste kvalitet, og er perfekt til lagring av små gjenstander. Bruk den som alt fra brødkurv, til toalettartikler, smykker eller til småting i stuen. Kurven er laget av kvinner i Bangladesh, som får rettferdig betalt for sitt arbeid. The Dharma Door er en av Australias første virksomheter som er blitt godkjent som “Fair Trader of Australia”.

Detaljer
• Mål: O: 25 cm, H: 15 cm
• Materiale: Jute
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke The Dharma Door
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.