home Meny close
Meny

Bordlampe | Carrie LED Black

Menu

Varekode: 026800000100
Med Carrie bordlampen fra Menu trenger du aldri å tenke på å skifte lyspære, da pæren er av LED. Lampen lades enkelt opp med den medfølgende USB-kabelen (hver oppladning varer 6-8 timer), og er enkel og bærbar og flytte rundt.

Bruk den stilrene lampen som nattbordlampe, på kontorpulten eller som et tøft alternativ til stearinlys på spisebordet for eksempel. Eller hva med å ta den med på din neste piknik? Følger med USB-kabel og adapter.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Design Norm Architects
Produkt Bordlampe
Leverandørnavn Menu
Varenummer 4863539
Materiale Opal glass, pulverlakkert stål
Lyspære type Intern LED lyskilde (ingen pære nødvendig)
Mål H: 24,5 cm | Dia: 13,5 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.