home Meny close
Meny

Lampe | Sofisticato Nr. 04 dia6xh16 Blue Steel

Serax

Varekode: 039244160100
Sofisticato kolleksjonen fra Serax henter inspirasjon fra brutalisme og rå materialer, med en raffinert edge. Bruken av rustfritt stål med blå patina gir et tøft og minimalistisk uttrykk. Hver del av lampen er manuelt skrudd sammen, drillet og sveiset av dyktige håndverkere, og stålet er deretter blitt varmet og polert som gir den karakteristiske blåsorte gløden. Denne metoden gjør også stålet rustfritt.

Sofisticato Nr. 04 er en nett og stilren taklampe fra kolleksjonen, perfekt som belysning i gangen, kjøkkenet eller som leselampe for eksempel. Kan enkelt justeres i forskjellige vinkler. Passer med LED lyspære type GU10, max 25W. Kombiner gjerne med de andre lampene fra serien for den komplette look.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Serax
Produkt Lampe
Leverandørnavn Serax
Varenummer b7219363
Materiale Stål
Lyspære type GU10, max 25W
Mål Dia: 6 cm | H: 16 cm
Selges separat Lyspære
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.