home Meny close
Meny

Lekekasse | På Hjul m/Tavle

Ooh Noo

Varekode: 047100880100
Lekekasse på hjul fra Ooh Noo. Det som er ekstra spennende med denne er de sorte sidene med tavle, så her kan barn slå seg løs med kritt og tegne på kassen!

Den enkle vognen har hjul og et tau som gjør den lett å flytte rundt. Lekekassen er romslig og kan brukes til all slags leker og oppbevaring. Tavlen på siden kan enkelt tørkes av med en fuktig klut, kun ment for kritt, ikke tusj og blyanter.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Ooh Noo
Produkt Lekekasse
Leverandørnavn Ooh Noo
Materiale Tre
Mål 35 cm x 48 cm x 37 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.