home Meny close
Meny

Lenestol | A-Chair, Molly 2, Oljet Eik Klar

Fredericia

Varekode: 045679460100
Den klassiske A-stolen opprinnelig designet av danske Jens Risom i 1961. Stolen har et tidløst design og A-ramme i ryggen for støtte. A-rammen var i begynnelsen en funksjonell detalj, som ble til stolens signaturtrekk. De buede linjene og polstrede putene fremhever mykheten til stolen med base av oljet eik. Den todelte rygg- og seteputen gir komfort og er diskret integrert i designet som grafiske elementer.

Denne stolen vil alltid se moderne og fin ut i ethvert hjem. Stolen er like komfortabel som designet er luksuriøst, men funksjonelt. Vi kunne ikke tenkt oss noe bedre enn å slappe av i denne.

Merk at stolen er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. NB: Pga vekten til stolen må den sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 27 503,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare. Leveringstid: ca. 8 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Stol
Leverandørnavn Fredericia
Mål B: 78 cm | D: 87 cm | H: 87 cm | Vekt: 23 kg
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.