home Meny close
Meny

Lue | Arvin Mix Light Camel

Aiayu

Varekode: 051683920100
Lue fra Aiayu i chunky strikk laget av eksklusiv babyllamaull. Klassisk beanie-stil med ribbestrikket brettekant og et fint mønster. Luen føles både behagelig og luksuriøs mens den holder deg varm på selv de kaldeste dager. Denne vil bli værende som en favoritt i høst- og vintergarderoben din i alle år!

Materiale: 80% lamaull og 20% polyamid, produsert lokalt i Bolivia på en WRAP-sertifisert fabrikk. Aiayu har fokus på bærekraft og en klesindustri som sikrer velferd og rettferdige lønninger til arbeiderne.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.