home Meny close
Meny

Oljediffuser | Luna Luli

Luna Lighting

Varekode: 008458540100
Delikat, håndlaget oljebrenner av porselen fra Luna Lighting. Produsert eksklusivt kun for Bolina. Fyll skålen med varmt vann fra springen. Denne oljebrenneren har en større skål enn andre oljebrennere som gjør at vannet med oljen ikke fordamper like fort og da blir enklere å rengjøre. Det tar ca. 2-3 timer før vannet er fordampet.

Skulle du være så uheldig at vannet fordamper og oljen brenner seg fast, er det bare å bruke C Soap sin vidunderkrem som du får kjøpt hos oss. Den må håndvaskes. Perfekt å ha i stuen, kjøkkenet, badet eller på soverommet. Hell ca. 10 dråper i vannet og det vil lukte himmelsk.
Vi anbefaler at du kjøper oljene vi selger da de er kun rene eteriske oljer. Fjerner man skålen er den også nydelig som en telysholder på bordet når du har gjester.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Luna Lighting
Produkt Oljebrenner
Leverandørnavn Luna Lighting
Materiale Porselen
Mål Dia: 10-14 cm | H: 13 cm
Vaskeanvisninger Håndvask
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.