home Meny close
Meny

Lysestake | Rå L Sort

karolina brobeck

Varekode: 043151790100
Rå er en lysestake designet av skulptøren Karolina Brobeck. Lysestaken er laget utelukkende av steinleire og leker med spennende former. Hver lysestake er håndlaget og er unik. De kan derfor variere litt i størrelse, tekstur og finish, som er en del av sjarmen til denne særegne lysestaken.

Hos Bolina får du lysestaken i forskjellige størrelser, og kan velge mellom sort og hvit.

På grunn av materialet kan vi ikke sende lysestaken i posten i fare for at den blir ødelagt. Den kan kun hentes i butikken vår på Stabekk.
kr 699,-
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke karolina brobeck
Produkt Lysestake
Leverandørnavn Karolina Brobeck
Materiale Leire
Mål H: ca. 19-22 cm

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.