home Meny close
Meny

Lysestake | WS Complot Ivory

Hay

Varekode: 048644130100
Skulpturell lysestake designet av Wang & Söderström for HAY. Lysestaken er som et lite kunstverk og har en unik form. Produksjonen av lysestaken er svært nytenkende da den er utviklet som 3D-modell, og deretter 3D-printet og støpt i porselen og steintøy. Lysestaken er et perfekt blikkfang, like fin alene som kombinert med de andre produktene i WS-serien.

Detaljer
• Mål: Ø 13.5 x H 14.5 cm
• Materiale: steintøy og porselen
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.