home Meny close
menu Meny

Magasin | Cereal volume 16

New-Mags

Varekode: 030076550100
I denne utgaven av magasinet Cereal utforskes temaet "samlere" og dets mange betydninger - fra å samle kunst, møbler og bøker, til å samle på visdom og minner. Hva betyr det å samle? Bladet tar for seg mennesker vi beundrer i flere industrier, gjennom intervjuer med designere Philip Lim og Pierre Yovanovtich, kunstneren Daniel Buren, Rainer Judd i Judd Foundation, og samler Hans Ulrich Obrist, for å nevne noen.

Magasinet tar også for seg Dolomittene i Syd-Tirol, Italia, hvor vi møter fjellklatrerlegenden Reinhold Messner og arkitekt Peter Pichler. Samt Comosjøen, Venezia og Kyoto.
kr 199,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New-Mags
Produkt Magasin
Leverandørnavn New-Mags
Produkt-serie Cereal
Varenummer CE1009
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.