home Meny close
Meny

Magasinbord | Risom Model 6500 Eik lakkert

Fredericia

Varekode: 037897830100
Magazine Table ble designet av danske Jens Risom i 1949. Bordet gjenspeiler Risom's tanker rundt at kjernen til god design er komfort, varmen fra treverk sammen med en grasiøs stil. I lakkert eik, kombinasjon av myke linjer og nøye utformede utskjæringer, er dette et perfekt sidebord med plass til lesestoff og en kaffekopp. En virkelig designklassiker! Bordet passer fantastisk fint ved siden av Calmo Sofa eller Swoon stolene fra samme merke.
kr 4 768,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Bord
Materiale Lakkert olje
Mål V: 40,5 cm H: 47 cm L: 57,5 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.