home Meny close
menu Meny

Lampe | Marble Light SV5

&Tradition

Varekode: 007939910100
Det aller første designsamarbeidet mellom AndTradition og det London-baserte Studio Vit har resultert i 6 lekre og elegante lyspærelamper med marmorsokkel. 5 av dem er pendellamper for tak, og én er en stående bordlampe.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke &Tradition
Produkt Lampe
Materiale Marmor, munnblåst glass, 4 meter lang tekstilledning
Mål Marble: Dia: 5cm, H: 16cm Glass: Dia: 16cm

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.