home Meny close
Meny

MENU KAMPANJE

Harbour side chair og Snaregade bord
20% t.o.m. 31. mai 2019


Nå får du 20% på Harbour chair, Harbour side chair og Snaregade bord fra Menu! Kampanjene er såkalte “quick ship”-produkter, som gjør at bestillingstiden er rask. Harbour Chair og Snaregade er designet av Norm Architects for danske Menu.

Møblene finnes i flere farge- og material-kombinasjoner.

Se utvalgte møbler utstilt i butikken på Bolina Stasjonen på Stabekk. Her kan du også se farge- og materialprøver, samt få kyndig hjelp til bestilling. Ta kontakt med oss i butikken, eller ring oss på telefon: 67 53 61 45 og tast #2. 

Her ser du Snaregade i lys grå, med både Harbour side og vanlig stolen utstilt på Bolina Stasjonen

Harbour Side Chair

Den nye Harbour Side Chair er en videreutvikling av den originale Harbour chair fra Menu. Stolen er en nettere og litt mindre variant uten armlener. Den gode sittekomforten og de mange valgmulighetene innen farge og materiale er selvfølgelig tatt vare på i denne nye versjonen.

Stolen har et elegant og minimalistisk formspråk som balanserer geometri og organiske former på en skandinavisk og stilren måte.

Du kan få stolen med ben i natural oak, dark stained oak eller black steel på kampanje frem til 30. april. Rask levering – ta kontakt med kundeservice@bolina.no eller Bolina Stasjonen for mer info.

Harbour Chair fra Menu er designet av Norm Architects for danske Menu.

Velg blandt disse fargene på stolsetet, og ben i eik eller stål

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.


Snaregade spisestuebord

Dette stilrene og minimalistiske bordet får du både i avlangt, ovalt eller rundt i både grått eller sort. Snaregade er en serie hvor det er lagt vekt på å ha god plass til stoler, og passer like godt i spisestuen som i et møterom. Bordet kommer i et slanket linoleums platetopp, eller i malt eik.

Bordet passer også godt med Harbour chair, og har en høyde på 73cm. Snaregade er designet av danske Norm Architects for Menu.

Serien ble i første omgang designet til Bjarne Hansen – CEO og eier av Menu, til hans spisestue hjemme i Danmark. I tillegg bestilte Norm Architects noen eksemplarer til sitt studio. Bordene har vært i bruk siden, og de ble omsider satt i produksjon.

Rask levering – ta kontakt med Bolina Stasjonen for mer info

De stilrene benene i stål gjør det lett å kombinere med de fleste stoler
Velg mellom rundt, ovalt eller rektangulært bord
Det ovale bordet fra Menu finnes i grått og sort
Med det runde Snaregade bordet i dia 138cm får du plass til mange rundt bordet
Det rektangulære bordet med lengde 210cm passer like godt som kontorpult som i spisestuen
Her ser du anbefalt antall stoler rundt det forskjellige bordene som er på kampanje
Det runde bordet har en enkel og ren flate og kommer i to størrelser
Harbour Chair med armlener passer godt sammen med Snaregade bordet

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.


OM NORM ARCHITECTS

Med base i København skaper Norm Architects tidløs og minimalistisk design, med en sterk skandinavisk linje. Navnet Norm ble valgt da de synes det er viktig å ta inspirasjon fra normer og tradisjoner innen arkitektur og estetikk, og hvordan disse har blitt utviklet gjennom årtusener.

Norm fokuserer på å lage designs som har fokus på kvalitet, holdbarhet og tidløst design. De ønsker at møblene de produserer tåler trender som kommer og går, slik at du investerer i et møbel som varer.

I en årrekke har Norm designet produkter for Menu. Hos Bolina har vi også de unike Plinth bordene i marmor, som også er designet av Norm for Menu.

Se alt fra Menu her

JWDA lampe fra Menu.
Plinth marmor sidebord og TR bulb lampe fra Menu.
POV oval lysestake til vegg fra Menu
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.