home Meny close
Meny

Taklampe | Tribeca Leonard Chandelier Black

Menu

Varekode: 016427140100
Leonard Chandelier er en moderne lysekrone fra Tribeca-serien designet av Søren Rose for Menu. Lampen fremhever glødepærene på en helt spesiell måte og gir hjemmet et minimalistisk preg med sin skulpturelle og molekulære form i solide materialer. Leonard er perfekt over et spisebord, kombiner gjerne flere sammen.

Lampen Leonard Chandelier er en del av lampeserien Tribeca, designet av Søren Rose Studio for danske Menu. Søren Rose er en dansk designer som bor og jobber i New York. Tribeca-serien ble skapt under en reise igjennom Amerika hvor designeren selv reiste igjennom Amerika for å samle sammen vakre lamper fra 1920-1930 tallet. Han tok med seg lampene tilbake til studio sitt, demonterte lampene, tok dem fra hverandre og til slutt satte dem sammen igjen med ulike deler av de forskjellige lampene. Resultatet ble en serie lamper basert på en miks av gamle lamper. Dette eksperimentet ledet til den såkalte Tribeca-serien – et friskt perspektiv på ikonisk moderne design. Tribeca finnes i flere ulike varianter; bla. vegglampe, bordlampe og taklampe i ulike finisher og farger som messing, sort, hvit og stål.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Design Søren Rose Studio
Produkt Taklampe
Leverandørnavn Leonard Chandelier
Produkt-serie Tribeca
Fargebeskrivelse Matt sort
Materiale Pulverlakkert stål
Lyspære type 5 x E27, Maks 60W
Mål Dia: 46 cm H: 15 cm, 3 meter sort tekstilledning
Selges separat Lyspære
Vaskeanvisninger Tørkes av med en tørr klut
Frakt og levering Gratis frakt
Alternativer 4 varianter; sort, hvit messing og stål.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.