home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Treverk og danske møbler

Familieeide og danske Skagerak har designet og produsert møbler helt siden 1976. De har dype røtter i skandinavisk design og tradisjoner, og Skagerak har fokus på både bærekraft i håndverk og utvinning av materiale. Møbler fra Skagerak varer i generasjoner!

Les mer

Årets utemøbler

Det går fort mot ute- og hagesesong! Vi har et stort utvalg hagemøbler i år, og har mange av de utstilt på Bolina og Bolina Stasjonen i hagen og det kommer stadig inn mer. Se alle her...

Les mer

Start året ryddig

Januar er en tid for å tenke nytt, så hvorfor ikke begynne med å lage orden og system i hjemmet?  Den travle hverdagen kommer fort tilbake etter ferien, så start allerede nå!

Les mer

String System

String Furniture har klart å skape en perfekt balanse mellom form og funksjon med sitt lette, luftige og fleksible hyllesystem. Bli inspirert av kombinasjonene!

Les mer

Lille Petra fra &tradition

Den søte, kule, morsomme og retro stolen som bærer navnet Lille Petra ble opprinnelig introdusert på Copenhagen Cabinetmakers Guild Exhibition i 1938. Siden vant hun priser på utstillinger i både New York og Berlin, og nå er stolen tilbake på markedet!

Les mer

The Spanish Chair Special Edition

The Spanish Chair ble designet av Børge Mogensen i 1958 og har siden den gang blitt produsert av Fredericia. Den spanske stolen fylte 60 år i 2018 og det ble feiret med en jubileumsutgave!

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.