home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Trinidad 3398

Den dekorative spisestolen Trinidad 3398 er designet av den danske designeren, Nanna Ditzel. Stolen har et moderne og tidløst uttrykk, tar lite plass og kan stables sammen.

Les mer

Ledende pionerer

Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler. Bolina-favoritt!

Les mer

Urbane utemøbler

Mange har lagt sin elsk på Palissade fra Hay. De urbane møblene i vedlikeholdsfritt stål, finnes i mange ulike varianter og farger. Gjør deg klar for utesesongen!

Les mer

Vår store møbelguide

På Bolina elsker vi møbler, enten de er minimalistiske, klassiske, unike eller vintage. Vi fører et bredt utvalg av stoler, sofa, bord og hyller fra både kjente og ukjente merker.

Les mer

Style din stringhylle

String Furniture sitt hyllesystem har på 70 år blitt selve svaret på tidløs og fleksibel skandinavisk design. Her kan du få gode tips til å style din åpne stringhylle og hvordan du skal holde den ryddig!

Les mer

Treverk og danske møbler

Familieeide og danske Skagerak har designet og produsert møbler helt siden 1976. De har dype røtter i skandinavisk design og tradisjoner, og Skagerak har fokus på både bærekraft i håndverk og utvinning av materiale. Møbler fra Skagerak varer i generasjoner!

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.