home Meny close
Meny

Nattbord | 34x57,5xH28cm Brun

Atmosphere

Varekode: 045374040100
Vintage nattbord av almetre fra franske Atmosphere, kjent for deres fokus på kvalitet, autensitet og sjeldne, asiatiske objekter. Nattbordet er opprinnelig fra 1800-tallet i Kina. Skuffen i det lille bordet er perfekt for oppbevaring av småting. Det rustikke utseende kommer fra det robuste treverket, som vil se flott ut i alle hjem blandet med både moderne og klassisk interiør. Vi synes det er vanskelig å finne noe finere enn ting som har en historie og fortelling bak, med denne vil du få et særegent og personlig tilskudd til hjemmet ditt.

Hvis du vil komme å ta en titt på nattbordet står det utstilt i butikk.
På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den også hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 4 500,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Nattbord
Leverandørnavn Atmosphere
Materiale Almetre
Mål 34 x 57.5 x H: 28 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.