home Meny close
Meny

Nattbord | 45x64xH28cm Natur

Atmosphere

Varekode: 045374010100
Vintage nattbord av almetre fra franske Atmosphere, kjent for deres fokus på kvalitet, autensitet og sjeldne, asiatiske objekter. Nattbordet er opprinnelig fra 1800-tallet i Kina. Skuffen i det lille bordet er perfekt for oppbevaring av småting. Det rustikke utseende kommer fra det robuste treverket, som vil se flott ut i alle hjem blandet med både moderne og klassisk interiør. Vi synes det er vanskelig å finne noe finere enn ting som har en historie og fortelling bak, med denne vil du få et særegent og personlig tilskudd til hjemmet ditt.

Detaljer
• Mål: 45 x 64 x H: 28 cm
• Materiale: Almetre

Hvis du vil komme å ta en titt på nattbordet står det utstilt i butikk.
På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den også hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 4 500,-
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Nattbord
Leverandørnavn Atmosphere

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.