home Meny close
Meny

Fat | Hvit Marmor 15x30cm

Nordstjerne

Varekode: 013747060100
Fat i hvit indisk marmor fra Nordstjerne. Dekorativt fat som kan brukes til alt fra oppbevaring av krydder og oljer eller til såper på badet. Fatet kan også brukes som lysestake for kubbelys. Fatet måler 15x30 cm.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Nordstjerne designer dekorasjon til hjemmet og kombinerer funksjonalitet med et snev av eleganse. Sterkt inspirert av råheten i skandinavisk og nordiske landskap, ønsker Nordstjerne å bringe denne unike følelsen inn i hjemmet. Når Henriette Bach, grunnlegger av Nordstjerne, tilbake i 2012 som en av de første designerne lanserte marmor på den danske interiørmessen, ble kundene tiltrukket av glatt og elegant materiale, men ingen turte helt å bestille produkter i marmor. Som vi vet er alt dette nå endret og Nordstjerne står igjen som en av pionerene innenfor marmor og har spredd sin virksomhet til mer enn 15 land over hele verden.Henriette besøker ofte Nordstjernes leverandører i India og andre steder for å sikre at alle produkter er av høyeste kvalitet, og at folk som produserer Nordstjernes produkter har akseptable arbeidsforhold. Nordstjerne foretrekker langsiktige relasjoner med leverandører for å opprettholde den høye kvaliteten på produktene. Henriette og teamet inspiserer fortsatt hvert eneste produkt før det forlater lageret nord for København.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Nordstjerne
Produkt Fat
Leverandørnavn Nordstjerne
Varenummer 20012
Materiale Hvit indisk marmor
Mål B: 15 cm | L: 30 cm
Vaskeanvisninger Tørk over med klut.
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.