home Meny close
Meny

Olje | Instant Fresh 5ml

Serene House

Varekode: 036369270100
Naturlig og organisk oljeblanding, helt uten parabene syntetiske stoffer fra Serene House på 5ml. Dufter friskt og syrlig av sitron og lime, samt hint av krydret rosmarin og sitrongress.

Instant Fresh hjelper til med konsentrasjon og kvikner deg opp på et blunk med sin friske . Bruk den til Ranger oljediffuseren fra samme merke, passer også fint til andre diffusere. 100% essensiell olje.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Serene House
Produkt Oljeblanding
Leverandørnavn Serene House
Varenummer 122202001
Materiale Glass, olje
Mål 5ml
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.