home Meny close
menu Meny

Om Bolina

Historien
I 40 år drev far og sønn Borge jernvarehandel på et av Stabekks butikkhjørner. I dag har tredje generasjon omskapt stedet til en levende livsstilsbutikk. På slutten av 80-tallet forvandlet jernvarebutikken seg til en interiørbutikk med gaver, gardiner, interiør og kuriøst nok, reseptfrie apotekvarer. Hanne drev butikken sammen med foreldrene mens Cathrine studerte Fine Arts i San Francisco. De senere årene har foreldrene trukket seg tilbake mens Hanne og Cathrine har skapt om forretningen til en livsstilsbutikk med interiør, nye & gamle møbler, smykker, sko og klær.

Bolina er stedet interiørstylistene henvender seg for å få nye ideer. Butikken er under kontinuerlig forandring, ønsker ikke å tilhøre en spesiell stil, men er åpen for alt og stadig på jakt etter noe nytt. På Bolina elsker vi kontraster og liker sammensetningen av nytt og gammelt. Dyrt og billig, basevarer og unika, vintage og design. Det er sammensetningen som er Bolina, og som gjør at alle kan sette sammen sitt eget personlige hjem, stil og garderobe.  For å holde seg oppdatert på de siste trender og moter reiser søstrene jevnlig på messer i Paris, London og København.

Høsten 2016 feirer Bolina som livsstilsbutikk 30 år og i dag består Bolina av tre avdelinger:

Bolina
Bolina huser i dag en interiøravdeling og en klesavdeling;

I interiøravdelingen finner du en bred kombinasjon av vintagemøbler og designmøbler fra både store og små leverandører. Vi har en badeavdeling, en lampeavdeling og den berømte ”langhylla” som er full av puter og vakre tekstiler. Alt du trenger av servietter, duker, vaser, unik handlaget keramikk og det mykeste sengetøy er å finne i hyllene på Bolina. I interiøravdelingen har vi hele spekteret av det du trenger til hus og hjem, og masse gode gavetips uansett om det er lite eller stort.

Merker vi fører i interiøravdelingen i Bolina: Aiayu, AndTradition, Broste, Buster+Punch, Caspari, Edblad, Himla, House Doctor, Kuhn Keramikk, Lindebjerg Design, Meraki, Neom, Savon The Marseille, Serax, Society, Tine K Home, True Grace.

I klesavdelingen finner du favoritter som Isabel Marant Étoile, VINCE, Julie Fagerholt,  IRO, Rag&Bone, Cala&Jade, og Yvonne Koné for å nevne noen. I tillegg til et stort utvalg av klær, finner du nydelige håndlagde sko fra Italia, de råeste veskene og vakre smykker i alle prisklasser. Vi streber etter å finne fantastiske kvaliteter, gode snitt og tar inn hele størrelsesspekteret på merkene vi fører. Om du ønsker et nytt hverdagsantrekk, skal i bryllup eller bare er fysen på noe nytt, kan du alltid finne noe i klesavdelingen.

klesavdeling bolinainteriørbutikk bolina

Stasjonen
I tråd med butikkens vekst har Bolina utvidet med en ny avdeling i første etasje av den gamle togstasjonen på Stabekk, kun et steinkast fra Bolina. Denne avdelingen kaller vi for ”Bolina Stasjonen”, eller bare ”Stasjonen”.

Stasjonen er en 250 kvadratmeter stor butikk hvor det er god takhøyde og plass til mange spennende varer. Her finner du både stort og smått, fra småinteriør til større møbler, gulvtepper, knotter og knagger, lyspærer og lamper, oppbevaring og mye mer. I tillegg huser Stasjonen også; en stor kjøkkenavdelingen med et bredt utvalg kjøkkenprodukter, matvarer, rengjøringsprodukter, keramikk, kjøkkentekstiler og hyllesystemet String. En egen seksjon med kalkmaling fra Pure&Original. En kunstvegg med postere og bilder. En benk full av magasiner og bøker. En avdeling for kontor og moroartikler. En hage/uteplass med utemøbler, potter og planter fra b.la Hay, Menu, Muubs, og Tine K Home.

Noen av merkene du finner på Stasjonen: Bruka, C.Heyerdahl, Design Letters, Ferm Living, Fiam, Frama, Gervasoni, Hay, Kinfolk, Maze Interior, Menu, Muubs, Nicolas Vahé, Nud, Ox Denmarq, String, Studio Arhoj, Ochre

stasjonen

Bolina.no
For å nå de som ikke nødvendigvis bor rett i nærheten av Stabekk, har vi også utviklet en nettbutikk.  Her kan alle få nyte et utvalg av det mangfoldige sortimentet som vi har på Bolina samlet under én nettadresse.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.