home Meny close
Meny

Oppvaskmiddel | Refill Rabarbra 1000ml

Colt & Willow

Varekode: 050514750100
Refill til økologisk oppvasksåpe fra britiske Colt & Willow. Den biologisk nedbrytbare såpen er tøff nok til å fjerne fett fra stekepanner, men snill nok til å ikke skade hendene dine med farlige kjemikalier. Dufter godt av rabarbra. Veldig fin å ha stående framme på kjøkkenet, og skaper en bedre atmosfære enn de glorete neonfargene på vanlige oppvaskmidler. Kommer på en flaske med 1L refill.

Det beste med såpen er at den er plantebasert, vegansk og biologisk nedbrytbar. Inneholder ingen farlige kjemikalier, fosfater, parabener eller SLS. Beholderen kan resirkuleres. Bra for deg, familien din, og miljøet!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Colt & Willow
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.