home Meny close
Meny

Sofa | Oscar 3seter

SCP

Varekode: 021684320100
Eksklusiv sofa designet av den engelske designeren Matthew Hilton for SCP. Sofaen blir laget på bestilling, og leveres med trekk i mange forskjellige farger og materialer fra blant annet fra Kvadrat og Designers Guild. Prøvesitt sofaen i vår butikk på Stabekk! Kontakt Bolina for mer informasjon om bestilling. Ustillingsmodellen er truket i Brera Lino fra Designers Guild i fargen Chestnut. Pris fra 41196,-
kr 49 251,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Sofaen er laget i en europeisk hardvedramme, jutebånd og -stropper og deretter trukket av en blanding av materialer som inkluderer naturlige fibre, dyrehår og ull. Dette gjør sofaen utrolig behagelig å sitte i. Den har to fjærputer med fin dybde, ryggen har en linje med innsydde knapper, som gir den et elegant utseende. Føttene er laget av valnøttfarget bøk. Med sine lange, rette linjer og delikate naturlige kurver har Hilton skapt en sofa som er både reservert og full av ydmykhet. Oscar-sofaen er et møbel som er perfekt for de som ønsker modernisme, med litt tradisjon. H:82cm, B:219cm, D: 94cm Setehøyde 43 cm
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke SCP
Leverandørnavn SCP
Mål H:82cm, B:219cm, D: 94cm
Detaljer Kontakt Bolina for kjøp og valg av trekk. Vi har en versjon av sofaen på Bolina med trekket Brero Lino Cool Charcole.
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.