home Meny close
Meny

Ottoman | Palissade 65x60xh37 Olive

Hay

Varekode: 035366460100
Fotskammel fra Palissade-serien til HAY i pulverlakkert stål, perfekt til utendørs bruk. Materialet krever lite vedlikehold og tåler vær og vind. Finnes i to forskjellige farger, her i tidsriktig oliven. Kombiner den med andre utemøbler fra Palissade-serien for en komplett look, vi har alt fra lenestoler til benker som bestillingsvarer. Palissade møblene fra Hay blir først elektrogalvanisert, og deretter primet av Jotun før pulverlakk. Dette sørger for slitesterke møbler som tåler vær og vind, men er man uheldig og får ripe i lakken, er Palissade Repair Kit redningen. Skal du ha møblene nære havet på hytta for eksempel, anbefaler vi at du dekker til eventuelle riper og tar inn møblene etter sesong, så du unngår rust og møblene vil holde lenger.

Detaljer
• Mål: B 65 x D 60 x H 37 cm
• Materiale: pulverlakkert stål
kr 3 289,-

Tilgjengelighet: NB! Leveringstid 12-16 uker | Covid-19

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Varenummer 8120511509000
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.