Aktuelt

Sommeren er her

Innred din uteplass til en sydlansk og idyllisk oase. Bambusmøblene fra Tine K har et unikt preg som passer like godt på terrassen, som i vinterhagen.

SE MER HER

Moderne hagemøbler i vedlikeholdsfritt stål. Finn dine favoritter blant loungemøblene og spisemøblementet.

SE HELE UTVALGET

KUN PÅ BOLINA

Eksklusiv kampanje

LES MER HER

Outdoor Collection

Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene. Dette gjenspeiles i deres tidløse utemøbler laget av anerkjente designere.

LES MER HER

Den beste solstolen

Fiam er ledende pionerer innen utemøbler og lager de beste solstolene med utmerket komfort! Finnes i flere farger med tilhørende fotskammel. Årets nye farge er flaskegrønn!

LES MER HER

Bambusmøbler

Bohemsk design med en skandinavisk edge. Møblene har et tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og den minimalistiske utførelsen.

LES MER HER

Slitesterk og robust

Hay vet å lage slitesterke utemøbler! Palissade tåler all slags vær og vind - helt perfekt for utendørsbruk hele sesongen. Til tross for sitt harde ytre, har utemøblene utrolig god sittekomfort.

LES MER HER

Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

LES MER HER

String til uteplassen

Innred uterommet med String-hyller i galvanisert stål, som tåler all slags vær – selv det skandinaviske klimaet! String Outdoor er perfekt til lagring og oppbevaring av hageredskaper og potter.

LES MER HER