Bolina etter 6

Velkommen til Bolina etter 6
Torsdag 28. oktober kl. 18

Bolina feirer bursdag
og julebutikken åpner!

Vi runder 35 år med løping i trapper, kaffekopper i alle hyller, store handleposer, høyt volum og fantastiske varer. Dette må selvfølgelig feires med våre trofaste kunder!

Juleåpningen på Bolina har blitt en fast tradisjon og ingenting vil være bedre enn å feire bursdag samtidig! Vi ønsker derfor velkommen til Bolina etter 6 torsdag 28. oktober med markering av 35-årsdagen og åpning av våre to julepyntede butikker. Ta turen innom for inspirasjon og magisk julestemning.

I anledning 35-årsdagen lanserer vi også et helt unikt Bolina-møbel designet av Leon Borge Montgomery.

Vi deler ut en helt rå goodiebag med produkter fra våre favorittmerker til alle som handler for over 1000 kr.

Hold av torsdag 28. oktober og bli med på feiringen mellom kl. 18 og 20.

Har du ikke anledning til å feire med oss i butikk, kan du besøke den store julebutikken på bolina.no fra kl. 18. 

Vi sees til juleåpning og bursdagsfeiring på Bolina & Stasjonen!

 


Banner Bolina etter 6

Hva er Bolina etter 6?

Vi vet at mange av dere har problemer med å rekke innom oss i en hektisk hverdag. Vi utvider derfor åpningstiden den siste åpne torsdagen i måneden, slik at du får ekstra tid til kose deg i butikkene våre. På Bolina etter 6 viser vi frem våre absolutte must-haves, fokuserer på spennende temaer eller forteller om våre favorittmerker. Ta med deg venner, kjæresten eller en kollega innom våre butikker i sjarmerende, historiske bygg for en herlig og avslappet atmosfære.

Dersom du har spørsmål knyttet til møbler, interiør og belysning er våre kunnskapsrike ansatte klare til å veilede deg. Om du synes det er vanskelig å kuratere din egen garderobe, hjelper vi deg mer enn gjerne med å sette sammen favorittantrekket - enten til hverdag, jobb eller fest. 

 


 

Tidligere arrangementer

Her kan du lese mer om våre tidligere eventer:

HØSTENS MØBELKAMPANJER

September 2021

Høsten er kampanjetid og i september inviterte vi til høststemning i butikkene med fokus på ikoniske designmøbler fra våre favorittmerker. Det er ikke alltid lett å velge møbler til hjemmet i jungelen av tekstiler- og materialvalg, men vi hjelper gjerne til med å veilede og guide deg gjennom de mange valgmulighetene som finnes. Se aktuelle møbelkampanjer her eller ta turen innom butikk.

 


NYE UTSTILLINGER & NYTT KLESMERKE

August 2021

Etter flere måneder med digitale eventer var det deilig å endelig invitere våre kunder til Bolina etter 6 i butikk! I august lanserte vi nye utstillinger fra Gervasoni og viste frem et helt nytt klesmerke, Graumann, som har flyttet inn på Bolina. 

 


FRA STRAND TIL MIDDAG

Juni 2021

En god basegarderobe har enkle plagg det er lett å style opp og ned. Med en allsidig kjole er det enkle grep som skal til for å ta deg fra strand til middag. På Bolina etter 6 i juni, viste Birgitte deg hvordan på vår Instagram. Se tipsene her.

 


MATLAGING PÅ STASJONEN

Mai 2021

Sammen med @matpaabordet lagde vi fantastiske retter med Gridelli på Bolina etter 6 i mai. Deilige italienske retter, smaksrike oljer og spennende tilbehør var noe av det vi fikk smake på. Vil du se det hele igjen, kan du ta en titt her.

 


Bolina etter 6 april 2021

ANTREKK TIL 17. MAI

April 2021

Det nærmer seg mai og feiring av nasjonaldagen, og i den anledning viste vi frem 17. mai antrekk på Bolina etter 6. Jentene fra klesavdelingen hadde livesending på vår Instagram @bolinabolina, og gav oss tips til komfortable klær og sko som holder hele dagen. Fikk du ikke med deg sendingen? Fortvil ikke – du kan se hele i opptak her.

 


Bolina etter 6 mars 2021

ÅRETS HAGEMØBLER

Mars 2021

Første vårtegn er når vi åpner hagen på Stasjonen. På Bolina etter 6 i mars hadde vi en rask introduksjon av årets utemøbler på Stasjonen. Viktoria og Hanne delte masse inspirasjon til hagen og uteplassen. Om du gikk glipp av eventet, kan du se det i opptak på vår Instagram her.

 


Bolina etter 6 april 2021

VÅRENS FARGER FRA HIMLA

Februar 2021

Vårens farger fra Himla er helt fantastiske og i februar guidet vi deg gjennom fargevalg og materialer fra årets vårkolleksjon. Oljediffusere er trenden alle snakker om og som vi på Bolina elsker! På IG-TV viste vi deg vårt store utvalg av diffusere og snakket om våre favoritter blant de mange eteriske oljene. Fikk du ikke med deg Bolina etter 6 i februar, kan du se alt i opptak på linkene under:

Se vårens farger fra Himla her.
Få tips til å fornye baderommet her.
Se alle våre oljediffusere her.
Lær mer om eteriske oljer og hudpleie som velgjør her.

 


Bolina etter 6 januar 2021

BLOMSTER FRA MR PLANT

Januar 2021

Vi lengter mot vår og på “Bolina etter 6” i januar snakket vi om silkeblomster og potteplanter fra Mr Plant. Hva gjør du når ingenting vil gro i hjemmet ditt, på kontoret, på hytta eller på et spesielt rom? Klikk deg inn på Instagram og se Hannes tips og triks. Vi viste deg hvordan vi setter sammen buketter av ulike farger, høyder og blomster.

Få inspirasjon og se alle tipsene her.