Ny vår, nye muligheter og en ny start

Om du har vært innom butikkene i det siste, har du sikkert lagt merke til litt endringer. Vi har ryddet og solgt ut, fordi vi forbereder noen store forandringer.

Over de siste 10 årene har Bolina vokst og vokst i stor fart, og med vekst kommer voksesmerter. Det har blitt mange arbeidstimer, høyt tempo og mye moro på jobb, men med alt som har skjedd de siste årene, har vi måtte tenke oss nøye om. Hva er det vi egentlig vil?

Etter flere runder med oss selv, har vi kommet frem til at vi igjen ønsker å samle hele Bolina under ett tak. Vi ønsker å være best på kunnskap og kundeservice, jobbe tettere og smartere, så vi kan ha mulighet og kapasitet til å lage verdens fineste, rareste, mest unike, lille livsstilsbutikk på Stabekk. Vi gleder oss til å boltre oss i unike varer: kashmir man ikke trodde kunne være så myk, keramikk så sær at den blir magisk, håndverk som varer livet ut, utstillinger som vi kan leke oss kreativt med, og alt det andre som gjør Bolina til Bolina!

Fra uke 8 skjer det mye i Bolinas univers. Interiøravdelingen skal bygges om og renoveres. I de neste ukene skal det skrus, snekres og males, før vi igjen kan ønske deg velkommen til inspirerende utstillinger og spennende nyheter. Bolinas interiøravdeling holder derfor stengt fra mandag 20. februar og åpner igjen medio mars. I mellomtiden vil du finne alt av interiør & møbler på Stasjonen, klesavdelingen vil fremdeles være åpen i Bolina og alt i nettbutikken vil være tilgjengelig som vanlig. 

Når vi åpner nyoppussede Bolina, vil Stasjonen stenges ned og lokalene forvandles til et nytt og spennende konsept. Mer informasjon om dette vil komme fortløpende.

Fordi vi ELSKER å lage livsstilsbutikk til dere, og gleder oss til å fortsette med det i mange år fremover!

God klem fra
Hanne & Cathrine