Hage og utemøbler

Tid for hage

Moderne hagemøbler i vedlikeholdsfritt stål. Finn dine favoritter blant loungemøblene og spisemøblementet.

SE HELE UTVALGET

KUN PÅ BOLINA

Eksklusiv kampanje

LES MER HER

Outdoor Collection

Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene. Dette gjenspeiles i deres tidløse utemøbler laget av anerkjente designere.

LES MER HER

Den beste solstolen

Fiam er ledende pionerer innen utemøbler og lager de beste solstolene med utmerket komfort! Finnes i flere farger med tilhørende fotskammel. Årets nye farge er flaskegrønn!

LES MER HER

Bambusmøbler

Bohemsk design med en skandinavisk edge. Møblene har et tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og den minimalistiske utførelsen.

LES MER HER

Slitesterk og robust

Hay vet å lage slitesterke utemøbler! Palissade tåler all slags vær og vind - helt perfekt for utendørsbruk hele sesongen. Til tross for sitt harde ytre, har utemøblene utrolig god sittekomfort.

LES MER HER

Allsidige hagemøbler fra FDB

Sammen er en serie med hagemøbler designet av Thomas Alken. Serien består av enkle, klassiske og slitesterke møbler i teak som egner seg meget godt til utebruk. Møblene kan kombineres sammen for et flott helhetsinntrykk.

LES MER HER

String til uteplassen

Innred uterommet med String-hyller i galvanisert stål, som tåler all slags vær – selv det skandinaviske klimaet! String Outdoor er perfekt til lagring og oppbevaring av hageredskaper og potter.

LES MER HER