Kampanje

Eksklusive møbelkampanjer

Vi samarbeider tett med våre kjente leverandører, og fra tid til annen får vi lov til å tilby deg varer til fantastiske kampanjepriser på møbler og interiør. Kampanjene gjelder utvalgte tekstiler og materialer - i en begrenset periode. Ta gjerne turen innom våre butikker hvor produktene er utstilt. Her har du muligheten til å prøvesitte møbler, kjenne på kvaliteten på stoffer og se de mange valgmulighetene som finnes. Velkommen innom for å titte, prøvesitte og bli inspirert!

-29% på Folkestolen
SHOP HER

Kampanjeperiode: 1.9. - 31.12. 

Folkestolen - vår alles store favoritt! Designet av anerkjente Børge Mogensen tilbake i 1947, men like populær den dag i dag grunnet stolens allsidighet og enkle formspråk. Dansk design på sitt aller beste - utført i solid, tidløst og funksjonelt håndverk. Dette er varige møbler som kan gå i arv.

SE MER HER
Slitesterkt spisebord
SHOP HER

Kampanjeperiode: 1.9.- 31.12.

C18 er et solid spisebord med et tidløst uttrykk, designet av Børge Mogensen. Han har lagt vekt på enkle horisontale og vertikale overflater. Dette er en behersket estetikk med et beskjedent utseende, som er ment å skape en følelse av ro. Dette er bordet du kan kjøpe nå og bruke for alltid - i flere generasjoner.

SE MER HER

Kampanjeperiode: 1.9. - 31.12.

Sveitsisk presisjon møter dansk håndverk, og resulterer i en drøm av en sofa! Delphi fra Fredericia kan nå flytte inn i din stue til kampanjepris. En tidløs sofa med signaturdetaljer som gir den et unikt uttrykk, samtidig som den glir inn i omgivelsene med sitt strømlinjeformede design. Sofaen er svært komfortabel med uavbrutt plass for å sitte, strekke seg ut eller slappe av.

SE MER HER

Kampanjeperiode: 1.9. - 31.12.

Gervasoni har lenge vært elsket hos interiørstylistene verden over med sitt avslappede og ikoniske utseende. Møblene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet. Frem til 31. desember, får du med et gratis trekk i fargen Lino Biano, når du kjøper et Gervasoni-møbel med avtagbart trekk. Lino Bianco er et klassisk, hvitt trekk som har vært en soleklar favoritt i åresvis! 

SE MER HER

Kampanjeperiode: 1.9. - 31.12.

Nå får du med matchende puff på kjøpet når du handler denne fantastiske loungestolen fra &Tradition. Wulff er som en polstret favn som hyller de håndlagde designene fra 1930-tallet, og sammen med puffen er de den perfekte kombo som inviterer til hvilepuls og kos.

SE MER