Bærekraft

Gjennom å gjøre små endringer i hva og hvordan vi handler, kan vi sammen skape en lysere fremtid.

#Bolinabærekraft

Merker med fokus på bærekraft

Aiayu
The Tartan Blanket Co.
Iris Hantverk

I FOKUS

O MY BAG

LES MER HER

Mer om bærekraft

Hvis du ser et produkt merket med bærekraft betyr det at varemerket offisielt har dedikert seg til bærekraft, eller at selve produktet har sertifiseringer som tilsier at det er miljøvennlig og/eller etisk produsert. Produktet er laget i stor eller fullstendig grad av miljøvennlig innhold, gjerne utvunnet av resirkulerte materialer. Noen av de merkede produktene er i tillegg kortreiste. 

Velger du å kjøpe en vare merket med bærekraft bidrar du blant annet til økt fokus på bruk av bærekraftige materialer i varer og produksjon, en tryggere hverdag for de som produserer varene og kortreist handel.

Netthandel øker stadig og da øker antall forsendelser via lastebiltransport i Norge. Vi etterstreber å beskrive produktene så godt som mulig, og ta mest mulig realistiske bilder, slik at vi minimerer antall returer. I tillegg er vi sparsommelige med emballasje, og denne er dessuten resirkulerbar. Vi oppfordrer selvfølgelig våre kunder til å resirkulere emballasjen etter at de har pakket ut de nydelige varene sine. 

Invester i klær og interiør som varer. På den måten vil du ha glede av produktet i mange år fremover. Du kan også bidra ved å ta godt vare på tingene dine. Behandle klær og tekstiler etter vaskeanvisningene for at de skal vare så lenge som mulig. Ikke vask i maskin oftere enn nødvendig. Du kan for eksempel lufte ullplagg for å få bort eventuell lukt, og vaske bort flekker forsiktig med en fuktig klut. Jeans kan du putte i fryseren for å drepe bakterier og beholde fasongen. Har du ikke lenger bruk for noe; selg eller gi det bort! En ting duer ferdig med kan en annen få stor glede av. Og husk å gjenvinne emballasje!

Vi på Bolina har et ekstra stort ansvar for å ivareta FNs Bærekraftsmål nummer 12. Dette lover vi å etterstrebe i samarbeid med våre fantastiske kunder. Vi gleder oss til en grønn og samvittighetsfull fremtid – og den skaper vi sammen nå!

Bolina er opptatt av ekte skjønnhet og ekte produktglede. Vi heier på alle kvinner, og vil at alle skal føle seg velkomne hos oss, og finne noe de føler seg superfin i. Vi bruker ikke profesjonelle modeller, og vi retusjerer ikke bilder. Vi etterstreber å representere hele størrelse-skalaen i både utstilling og sortiment. På Bolina er det alltid åpen og varm stemning, og vi gleder oss til å hjelpe akkurat deg med å finne noe du kommer til å elske i lang tid fremover.