home Meny close
Meny

Pesto | Basilikum & Parmesan 135g

Nicolas Vahé

Varekode: 022313670100
Pesto med basilikum og parmesan er en klassiker i Nicolas Vahé-serien. Pesto er laget av de mest delikate ingrediensene fra Provence. Bruk den som tilbehør til en deilig tapas eller som marinade for en fersk salat med mozzarella og soltørkete tomater. Du kan også bruke den til å lage en rask og enkel pasta. Bare skru den ferske pastaen med noen av pesto og du har en deilig, smakfull tallerken på kort tid.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Holdbarhet etter åpning: 1 uke i kjøleskap.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Nicolas Vahé

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.