home Meny close
Meny

Pledd | Inca Stones 130x200cm Grå

Elvang

Varekode: 042097790100
Pledd i grårutet design vevet av alpakka og ullblanding fra danske Elvang. Designet er inspirert av bygninger og steinmosaikk fra Inka-tiden og laget av dyktige vevere fra Peru. Alpakkaull er mykt, slitesterkt og varmere enn andre naturfibre. Materialet er glatt som gjør at tekstilet beholder kvaliteten i mange år fremover. Perfekt til både stuen hjemme og på hytta.

Elvang er et dansk merke som har spesialisert seg i tekstiler av alpakkaull. Elvang ble startet av Tina og Lasse Elvang etter en tur til Peru, der de ble inspirert av håndverket til de lokale. Merket kombinierer skandinavisk design og Perus eksklusive tekstiler, med fokus på etisk handel. Produktene blir produsert under gode vilkår og Elvang er WFTO fair-trade sertifisert.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Elvang
Produkt Pledd
Materiale 50% alpakkaull | 40% fåreull | 10% mikrofiber
Mål 130 x 200 cm
Vaskeanvisninger Anbefaler rens.
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.