home Meny close
Meny

Potte | Galestro 40cm m/Skål Grey

Bergs Potter

Varekode: 048769080100
Blomsterpotte av leire fra danske Bergs Potter. Galestro er navnet på den typen leire som brukes til å konstruere potten. Pottene fra Bergs er av høy kvalitet og er laget av førsteklasses leire som er brent i 1100 grader i 43 timer.

Potten kan dessverre ikke sendes pga. størrelse og fare for skade under frakt, og er derfor kun tilgjengelig i butikken vår på Stabekk.
kr 2 299,-
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Bergs Potter
Produkt Potte
Leverandørnavn Bergs Potter
Materiale Leire
Mål D: 40 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.