home Meny close
Meny

Potte | Københavner m/Skål dia35cm Grå

Bergs Potter

Varekode: 042612860100
Helt fantastisk blomsterpotte i grå leirgods. Du kan plante direkte i potten ettersom den har dreneringshull og skål som samler opp vannet. Vi anbefaler at du bløtlegger potten før planting. Pottene er håndlaget av leire, så hver potte er unik. Potten har en diameter på 35 cm. Kun til bruk innendørs.

Potten Københavner ble opprinnelig laget på Fredenborgsslott i Danmark på 1860-tallet. Produksjonen ble etterhvert flyttet til mindre keramikkverksteder i København. På 60-tallet ble pottene utkonkurrert av plastpotter og tatt ut av produksjon frem til en gammel Københavner-potte ble funnet under støvet på et nedlagt gartneri. Nå er de vakre pottene igjen i produksjon takket være Bergs Potter som ble etablert i 1942. Pottene blir nå laget for hånd av kvalitetsleire utenfor Lucca i Toscana, Italia.

Detaljer
• Mål: D: 35 cm
• Materiale: Leirgods
kr 1 299,-
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Bergs Potter
Produkt Potte
Leverandørnavn Bergs Potter
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.