home Meny close
menu Meny

Puff | Curved

Kristina Dam Studio

Varekode: 030076490100
Denne kurvede puffen er en moderne blanding av estetikk og uformell komfort. Et mykt og enkelt utseende og design. Denne eksklusive puffen er laget av den fineste gråbrune anilint skinn som gir den gode kvaliteten og varigheten.
Puffen har den typiske danske/skandinaviske designen, med dets rene former og grafiske linjer. Den kan brukes som en forlengelse av sofaen eller som en ekstra sitteplass i stua. Eller som et dekorativt innslag i soverommet ditt. Mulighetene er mange, og hvorenn du velger å plassere puffen, vil den gi en varm, sofistikert og moderne uttrykk i hjemmet.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kristina Dam Studio
Produkt Puff
Materiale Anilint skinn
Mål L: 50 cm | B: 44 cm | H: 50 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.