home Meny close
Meny
-15%
Kampanje

Puff | Ghost 08

Gervasoni

Varekode: 029250930100
EKSKLUSIV KAMPANJE
Nå får du 15% på alle varer fra Italienske Gervasoni frem til 31/12-2020. Og hvis du kjøper en sofa eller stol fra Gervasoni med loose cover i valgfritt stoff/farge - spanderer vi et ekstra trekk i Lino Bianco! Ta en prat med oss på Stasjonen for mer info, eller send mail til kundeservice@bolina.no.

GHOST 08 Puff tilhørende Ghost- serien til Gervasoni. Puffen har en solid treramme, avtagbart trekk og er polstret med polyuretanskum. Puffen er designet for italienske Gervasoni av den prisbelønte designeren Paola Navone. Som et spøkelse er den kledd i løstsittende klede- derav navnet. Den er både myk å sitte i og hvile øynene på. Bolina-favoritt gjennom mange år.

NB! Prisen forutsetter trekk i kategori B. Ghost kommer med trekk i ulike farger og kategorier. Ved bestilling av Gervasoni på nett, vil du bli kontaktet av vår kundeservice vedr. bestilling av trekk til din Ghost- sofa.
Prøv Gervasoni tekstilvelger her

kr

Vanlig pris 5 559,-

Nå kun 4 725,15

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

KAMPANJE Fra 1. september til 31. desember 2018 får du med et ekstra trekk i Lino Bianco ved kjøp av et møbel fra Gervasoni. Den er designet for italienske Gervasoni av den prisberømte designeren Paola Navone. Ghost er en serie stoler, sofaer m.m. i ulike moduler og størrelser som skiller seg fra tradisjonelle sofaer. Som et spøkelse er den kledd i løstsittende klede- derav navnet. Gervasoni er stram og nett i designet, men likevel myk å både sitte i og hvile øynene på. Bolina favoritt igjennom mange år.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gervasoni
Produkt Puff
Leverandørnavn Gervasoni
Materiale 100% Lin
Mål 90 x 40 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.