home Meny close
Meny

Putetrekk | S-Nap Pins 50x50 Ottanio

Society

Varekode: 036722470100
Nap Pins putetrekk fra eksklusive italienske Society. Puten har et moderne mønster med små prikker i blått og hvitt og har dekorative perlemorsknapper på baksiden. Society er kjent for sin uoppnåelige kvalitet og moderne stoffer. Trekket er laget av rami, et naturlig fiber som behandles til en myk voile. Society's materialer blir ikke grove eller stive med tiden eller etter vask. Perfekt for å friske opp i stuen eller på soverommet.

Innmat følger ikke med, men vi anbefaler innerpute fra NordicForm.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Society
Produkt Putetrekk
Leverandørnavn Society
Materiale 100% Rami
Mål 50 x 50 cm
Vaskeanvisninger Maskinvask 40 grader
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.