home Meny close
Meny

Putetrekk | Tall 48x48cm

Fine Little Day

Varekode: 051918450100
Liker du å blande elementer av natur inn i interiøret, vil du elske Tall putetrekk fra Fine Little Day. Putetrekket måler 48x48 cm og har broderte trær på ubleket lærret av lin. Tall er designet av kunstner Elisabeth Dunker.

Dette putetrekket bringer naturen inn og er med på å skape en lun atmosfære. Like fint hjemme i stua som på hytta. Innmat selges separat. Mønsteret er kun på forsiden av puten.

Materiale og vedlikehold: 70% line | 30% ubleket bommulslærret. Brodert med polyestertråd. Finvask 30°C.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fine Little Day
Produkt Putetrekk

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.