home Meny close
Meny

Putetrekk | Woca 50x50 | Antrasit

Society

Varekode: 048219070100
Woca-putetrekk dekorert med knapper og frynser fra eksklusive Society. Putetrekket er laget av en uvanlig kombinasjon av ull og hamp, strukturert å ta på og med en unik finish. Den sammenvevde effekten av stoffet gir Woca-trekket et rått, naturlig, men veldig raffinert utseende. Kommer i den mørkegrå fargen antrasitt, som vil passe rett inn i alle stuer og sofaer.

Følger ikke med innmat, men vi anbefaler innerpute fra Nordic Form.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Society
Produkt Putetrekk
Leverandørnavn Society
Materiale Wool 70%, Hamp 30%
Mål 50 x 50 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.