home Meny close
Meny

Salt scrub | Bjørktuva 250ml

Vakinme

Varekode: 015924440100
Eksfolierende saltskrubb på krukke til kropp og hender fra Vakinme, et nytt organisk velvære- og skjønnhetskonsept fra Sverige. Tilsatt verbena-plante for stimulerende og styrkende kvaliteter. Helt organisk, mildt og naturlig. 250ml
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Frembragt fra de dypeste skoger, ved de mørkeste elver. Vakinme er hjem og skjønnhetsprodukter laget med en lidenskap for natur, der alt er organisk, plantebasert og fri for parabener og syntetiske stoffer. Vakinme kroppspleie-serie er produsert i Sverige ut av kun naturlige og organiske ingredienser.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vakinme
Produkt Saltskrubb
Leverandørnavn Vakinme
Mål 250ml
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.