home Meny close
Meny

Sautépanne | Buttet Platejern dia20cm

Mauviel

Varekode: 015922870100
Sautépanne buttet platejern fra Mauviel. Bievoks er lagt på for å hindre at pannen ruster. Når du skal ta i bruk pannen første gangen må du vaske pannen grundig i kokene varmt vann for og så fjerne laget med bievoks. Hvis du ser resten av bivoksen etter du har vasket den, fjern det med tørkepapir. Når du har brukt pannen vask den med kun varmt vann og en myk svamp. Du skal ikke bruke oppvaskmiddel når du vasker Mauviel produktene. 100% resirkulerbar. Laget i Normandie, Frankrike. Garantert fri for PFOA og PTFE.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Mauviel er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1830. Med mer enn 100 års erfaring produserer Mauviel kjøkkenutstyr med god kvalitet sammen med stilig design. Produktene selges over hele verden og er en nytelse å bruke, både i det profesjonelle kjøkkenet - og for dem som drømmer å lage mat som en profesjonell. Sortimentet består av spesialprodukter og gryte/panne-serier produsert i forskjellige materialer med forskjellige egenskaper, slik at du kan velge det som er best for deg.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Mauviel
Produkt Sautépanne
Leverandørnavn Mauviel
Varenummer 3612.20
Materiale Kullstål
Mål Dia: 20 cm
Vaskeanvisninger Varmt vann med myk svamp (Ikke oppvaskmiddel)
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.