home Meny close
menu Meny

Sautepanne buttet platejern Ø24cm

Mauviel

Varekode: 015922740100
Sautépanne i platejern fra franske Mauviel. Dette er en panne av svært høy kvalitet, som sørger for utmerket varmefordeling og den tåler høye temperaturer. Pannen tar vare på viktige næringsstoffer og smaker, og har en to års garanti. Vaskes kun med varmt vann og en myk svamp, ikke oppvaskmiddel. Les mer om hvordan man skal ta vare på pannen nedenfor. DIameter 24 cm.
kr 999,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Før bruk:

Bivoks er lagt på pannen for å forhindre rust. Før første gangs bruk; rengjør pannen med varmt vann for å fjerne bivoks. Hvis du merker det er igjen voksrester, bruk papir for å tørke pannen ren, eller varm pannen på en stekeplate i ovnen på 200 grader, og når pannen er varm, tørk bort restene.

Innkjøring før første gangs bruk:

Dekk bunnen av pannen med smakløs olje og varm opp oljen i 5 minutter. La pannen kjøle seg ned før oljen tappes, og tørk med papir. Gjenta prosessen en gang, og pannen er klar til bruk. Etter dette vil pannen få et naturlig non-stick belegg og bli mørkere over tid. Etter matlaging, vaskes pannen med varmt vann og en myk svamp. Tørk pannen godt etterpå. Ikke bruk oppvaskmiddel og ikke fjern det sorte laget som dannes nederst i pannen, da dette laget beskytter pannen og lager en non-stick overflate.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Mauviel
Produkt Sautépanne
Varenummer 3612.24
Materiale Kullstål
Mål Dia: 24 cm
Vaskeanvisninger Håndvask: vask kun med varmt vann etter bruk og tørk med papir
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.