home Meny close
Meny

Sengebeskyttelse | 30x360cm Imperial Cress

Garbo&Friends

Varekode: 046666920100
Seng beskyttelse med trekk av 100% myk bomulls percale, fylt med allergivennlig polyester fra svenske Garbo&Friends. Utført i printet Imperial Cress, et delikat blomstermønster i off-white med mørkeblå og grønne detaljer. Tykk madrass som beskytter de små og festes enkelt med de dekorative båndene. Etisk produsert i Portugal og OEKO-Tex sertifisert. 30x360 cm.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Garbo & Friends er et eksklusivt merke fra Sverige som designer særegne klær og møbler til barn. Med sine sjarmerende illustrasjoner, flotte materialer som kashmir og bærekraftig bomull, nydelige detaljer og behagelige toner tar Garbo & Friends oss med på en reise til et land av fantasi, som faller i smak hos både store og små.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Garbo&Friends
Produkt Seng beskyttelse
Leverandørnavn Garbo&Friends
Varenummer GF110P3531GL
Materiale Bomull, polyester
Mål 30x360 cm
Vaskeanvisninger Maskinvask 30 grader
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.