home Meny close
menu Meny

Sidebord | Rivet Side Table

Frama

Varekode: 028752980100
Rivet sidebord i aluminum fra Frama. Aluminum kan være vanskelig å sveise og skru i. Derfor har Frama kommet på en ny teknikk når de skulle designet dette bordet. Dette var også en måte å eksperimentere med ulike variasjoner i visuell montering. Den rette konstruksjonen er kuttet med laser og slått for hånd, som setten den i en kategpri mellom håndverk og industriell produksjon. Perfekt sidebord eller sofabord.
kr 5 499,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 4-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Frama
Produkt Sidebord
Materiale Ubehandlet aluminum
Mål H: 40 cm, Dia: 51 cm
Frakt og levering Frakt (+499 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.