home Meny close
Meny

Sittepute | Til Skagen Stol Golden Yellow Stripe

Skagerak

Varekode: 047019060100
Skagen-puten er skreddersydd for å passe perfekt til stolen fra samme serie. Designet i et fint mønster med gule og hvite striper. Den myke puten vil gjøre Skagen-stolen din ekstra behagelig og knytes lett fast med snørene i siden. Putetrekket passer godt til utendørsbruk og er laget i et vann- og smussavstøtende stoff. Puten tørker også veldig raskt, selv etter kraftig regnvær.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 1 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 1 495,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: ca. én ukes leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Leverandørnavn Skagerak
Materiale Oeko-Tex-sertifisert akrylstoff
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.