home Meny close
Meny

Sjeselong | Bambus Grått trekk 220x120xh70 Høyre

Tine K home

Varekode: 035418070100
Luksuriøs sjeselong i bambus av høyeste kvalitet fra Tine K Home. Tidløst design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og minimalistiske utførelse. Bruk sjeselongen som en sofagruppe i hagen eller på terrassen, og kombiner gjerne med fler sjeselonger for en stor sittegruppe og ekte lounge følelse i din egen hage! Også utsøkt å bruke som daybed i stuen for eksempel

Bambus tåler fint å stå ute, men bør stå under tak.Vi anbefaler også å bruke Bamboo Wash and Care Cleaner fra Tine K Home for å bevare materialet så lenge som mulig.

NB: Pga vekt og størrelse til sjeselongen må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 11 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Bambusmøblene fra Tine K Home er alle håndlagede og har et personlig preg. Bambus er et bestandig og miljøvennlig materiale med lang levetid og egner seg derfor godt i møbler. Møblene kan stå ute hele sommerhalvåret, men holder seg penest om den får stå under tak.I år har vi også fått inn den nye sittegruppen fra Tine K Home sin Slow Collection!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Sjeselong
Leverandørnavn Tine K Home
Varenummer bambedlounge-right
Materiale Bambus
Mål L: 220 cm | D: 120 cm | H: 70 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.