home Meny close
Meny

Skål | Dekor dia12xh5 Hvit

Atmosphere

Varekode: 045374120100
Vintage-skål fra franske Atmosphere, kjent for deres fokus på kvalitet, autensitet og sjeldne, asiatiske objekter. Skålen er fra Kina og ble laget på 1800-tallet under Quing dynastiet, det siste keiserlige dynasti. Den lakkerte porslensskålen har et nydelig håndmalt mønster i blåtoner. Små skatter som denne vil gi et helt spesielt preg til hjemmet ditt. Bruk den lille skålen som dekorasjon i spisestuen eller til f.eks krydder på kjøkkenet.

På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 1 399,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Skål
Leverandørnavn Atmosphere
Materiale Porselen
Mål Dia: 12 cm x H: 5 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.