home Meny close
Meny
-40%

Skål | Galet M Ildfast

Gejst

Varekode: 047194410100
Galet keramikkskål fra Gejst Design. Denne praktiske skålen tåler både stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Skålen har en matt utside med glasert innside som gir en fin kontrast og samtidig forhindrer riper. Galet-skålen er perfekt på kjøkkenet til snacks og urter, på badet til såper, eller i gangen til oppbevaring av småting.
kr

Vanlig pris 379,-

Nå kun 227,40

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gejst
Produkt Skål
Leverandørnavn Gejst
Materiale Keramikk
Mål Medium
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.