home Meny close
Meny

Skap | Jut Cabinet Black Marble

Skagerak

Varekode: 033600790100
Et moderne skap for stuen, gangen, soverommet eller som tv-skap. De lange runde bena er plassert i de ytre hjørnene mens de smarte og nesten ikke synlige messing håndtakene på skapdørene er i tråd med bordplaten. Det venstre rommet er helt åpent, mens rommene på midten og høyre er delt med en flyttbar hylle. En meget praktisk løsning synes vi. Bordplaten kommer i enten eik eller marmor - begge materialer er kjent for sine vakre levende strukturer og kvalitet. Den er liten og nett som gjør den like fin på soverommet som i gangen. Den har en utrolig fin finish med oljet eik og bordplaten er av ypperste sort marmor. Utrolig fin kontrast fra understellet i lys eik.
NB! Frakt med budbil - ta kontakt på kundeservice@bolina.no for eksakt fraktkostnad. Du kan også hente det på vårt lager på Stabekk.
kr 24 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-10 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Skap
Leverandørnavn Skagerak
Materiale Oljebehandlet eik, messing, marmor
Mål 126 x 39 x 74 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.