home Meny close
Meny

Skap | Oak Whitebird 110x45x178cm

Ethnicraft

Varekode: 044739090100
Skap i eik fra belgiske Ethnicraft. Skapet har et tidløst design som kombinerer myke, runde ben med iøynefallende kraftige, grafiske linjer og et lyst og luftig uttrykk. De sorte, pulverlakkerte bena av stål står i flott harmoni med treverket. Skapet er laget av høykvalitets europeisk eik, Ethnicraft lar materialet komme til sin rett ved å la de naturlige variasjonene og teksturene i treet være synlige. Whitebird skapet har en dør og en skuff, til sammen er det 8 hyller til lagringsplass i tillegg til skuffen. Skapets kombinasjon av moderne design, sterke konstruksjon og varige holdbarhet gjør det til den ideelle oppbevaringsløsningen for alle hjem.

Merk at skapet er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. NB: Pga vekten til skapet må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 28 599,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Ethnicraft
Produkt Skap
Leverandørnavn Ethnicraft
Materiale Eik
Mål B: 110 cm | D: 45 cm | H: 178 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.